De ziua lui, primarul Ion Georgescu, felicitat de zeci de persoane! Cadou INEDIT oferit de colegii din primărie

0
939

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, își serbează astăzi ziua de naștere. Acesta s-a bucurat de prezența a numeroase persoane ce au dorit să îl felicite personal, de la colegii din primărie, la echipa de tenis a clubului CS Mioveni, colaboratori și chiar colegi primari.

Edilul a primit din partea colegilor din primărie un frumos tort, cu o dedicație specială: ”un primar de 12 stele”. De asemenea, echipa de tenis a clubului CS Mioveni i-a dăruit acestuia un tricou purtat în finala câştigată anul trecut şi placheta cu titlul obţinut. Primarul comunei Țițești, Gheorghe Savu, i-a făcut cadou unica replică după cea mai mare lingură din lume, înregistrată în Cartea Recordurilor și expusă la Cula Racovița. Zeci de persoane i-au trecut pragul primarului Ion Georgescu pentru a-i ura ”La mulți ani!”, dar nici mesajele internauților nu au fost de neglijat.”Le adresez sincere mulţumiri tuturor celor care mi-au transmis astăzi, prin intermediul mijloacelor de comunicare, urări şi gânduri bune. Fie că sunt oameni cu care m-am intersectat întâmplător, concetăţeni, colegi sau colaboratori, apropiaţi, cunoştinte, prieteni vechi sau noi, rude şi familia mea, atenţia tuturor mă onorează şi mă emoţionează în această zi importantă pentru mine.
Datorită urărilor dumneavoastră m-am simţit cu adevărat special.
Vă reîntorc înzecit tot ceea ce mi-aţi transmis şi vă doresc și dumneavoastră, tot ceea ce-mi doresc mie!”, a scris Ion Georgescu pe pagina de Facebook, după ce a primit numeroase urări și felicitări.

Echipa Ziarulargeșenilor.ro îi urează primarului Ion Georgescu ”La mulți ani!” și multă sănătate.

LASA UN RASPUNS