De ULTIM MOMENT. Ce a spus ministrul Transporturilor la Pitesti despre investitii, dar si despre “noul mod de lucru”

0
720

In urma cu putin timp, ministrul Transporturilor, Alexandru Razvan Cuc a vorbit la Pitesti despre prioritatile investitiilor in infrastructura de pe teritoriul judetului Arges, dar si despre anumite aspecte pe care le considera esentiale pentru o mai buna desfasurare a proiectelor. Acesta a mentionat ca fiind prioritare investitiile pentru tronsoanele de drum Pitesti – Campulung, Pitesti Craiova, Pitesti – Sibiu, a fost scos la licitatie si studiul de fezabilitate si proiect tehnic pentru Transfagarasan.

Razvan Cuc a declarat la Arges ca va avea o maniera de lucru astfel incat sa nu mai fie inaintate termene de realizare nerealiste, doar de dragul de a arata ca merg lucrurile, iar cei care vor apela la aceasta abordare “vor pleca”. “In cele doua luni de cand sunt ministru m-am deplasat peste tot pe unde am putut si am incercat sa ii fac pe cei din companii sa respecte termenele si sa duca proiectele pana la capat. Cine ma va minti si nu va spune realitatea, va pleca. Cei care ma vor dezinforma, vor pleca dupa functii, acesta este modul de lucru. Sunt si ministru, dar si om si eu raspund in fata oamenilor care au asteptari. Trebuie sa se gandeasca foarte bine cand dau un termen sa fie realist, pentru ca lumea trebuie sa stie la ce sa se astepte, chiar daca acel termen e suparator.”, a declarat ministrul Transporturilor in urma cu putin timp.

Acesta a mentionat ca este nevoie urgent de modificarea legislatiei in ceea ce priveste investitiile in infrastructura. “Se impune modificarea legislativa. Suntem un stat care ne-am asumat anumite lucruri fata de UE, dar avem si drepturi. Trebuie prezentat obiectivul acestor modificari si dezbatut, dar avem contestatari de meserie si acesta este adevarul.”, a spus Cuc, facand referire la faptul ca unele proiecte intarzie sa fie duse la indeplinire din cauza unor contestatii care se fac la nesfarsit, iar legislatia nu interzice acest lucru.