Date de ULTIMĂ ORĂ! Important pentru toți BUGETARII

0
1457

Se anunță o schimbare de strategie în privința legii salarizării unitare. Deși inițial s-a spus că proiectul de lege va fi depus luni în Parlament, președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat: “Nu, eu nu vreau să-l depun azi (proiectul legii salarizării unitare – n.r.). Să mai stea o săptămână, să meargă la grupuri, îl publicăm şi în presă, să-şi mai dea lumea cu părerea”. Deși ministrul Lia Olguța Vasilescu a anunțat duminică seara că legea va fi depusă luni la Parlament, liderul PSD a afirmat că depunerea legii se amână cu cel puțin o săptămână, până după Paște.

Liviu Dragnea a făcut aceste precizări înaintea şedinţei grupurilor parlamentare reunite ale PSD şi ALDE la care ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, urmează să prezinte acest proiect de lege.

“Sunt convinsă că această lege va fi foarte apreciată de cei care au salarii mici şi au fost nedreptăţiţi timp de 25 de ani, aşa cum sunt convinsă şi că ea va fi aplicată. Sunt la fel de convinsă că o vor aprecia şi cei cu salarii mari, care vor vedea ce creşteri au şi ei. Mai puţin bugetarii de lux. Puţini. Dacă vor comenta, poate că toată lumea va fi interesată şi ce salarii au în plată. Dar ştiu că nu o vor face. Nicio familie ocupaţională nu va fi afectată, în ansamblu. Nici Justiţia, unde creşterile sunt semnificative”, spunea Olguţa Vasilescu, duminică seara, la Antena 3.

De asemenea, Lia Olguța Vasilescu afirma că încă se mai lucrează la proiect și că este posibil să mai apară modificări.

LASA UN RASPUNS