Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras! Cum justifica PSD Arges pozitia 1 la Camera Deputatilor!

0
1493

Partidul Social Democrat si-a ales reprezentantii care vor candida pe 11 decembrie la alegerile parlamentare pe listele pentru Camera Deputatilor si pentru Senat. Mai ramane ca lista sa fie parafata la nivel national, conform statutului, Comitetul Executiv Central fiind cel care validează listele, in Comitetul Judetean dandu-se doar un aviz.

Asa cum v-am anuntat in urma cu cateva zile, lista pentru Camera Deputatilor, avizata de PSD Arges este urmatoarea: Radu Vasilică – deputat, Mircea Drăghici – deputat, Simona Bucura Oprescu – deputat, Nicolae Georgescu – consilier judeţean, Nicolae Velcea – consilier judeţean, Cătălin Rădulescu – deputat, Daniel Stancu – de la organizaţia partidului din Costeşti, Marius Pîrvu – consilier judeţean, şi Dorin Mărăşoiu – fost vicepreşedinte CJ Argeş.

Sunt multe de comentat vizavi de lista cu care se prezinta PSD Arges pentru Camera Deputatilor, insa este de-a dreptul amuzant, ca sa nu spunem altfel, vizavi de motivul pentru care deputatul Radu Vasilica (foto) a fost ales sa deschida lista la alegerile parlamentare, conform declaratiilor presedintelui PSD Pitesti, Cristian Gentea, care s-a razgandit pe ultima suta de metri sa candideze si a “cedat” locul consilierului judetean Nicolae Georgescu.

“Eu sper sa inteleaga destul de multe din aceasta nominalizare si sa munceasca mai mult, iar in mandatul urmator sa fie parlamentarul cu cea mai buna activitate. Sunt sigur ca veti comenta vizavi de acea situatie cu activitatea parlamentara, in care era pe ultimul loc, insa noi speram ca va intelege acum ca trebuie sa munceasca mai mult.“, a declarat Cristian Gentea, facand referire mai exact la un raport realizat de Institutul de Politici Publice, la nivel national, privind activitatea parlamentara a celor care ne reprezinta in Parlamentul Romaniei pentru perioada 2012 – 2016. Va reamintim ca, potrivit raportului IPP, parlamentarii PSD Arges au fost punctati, in functie de activitatea parlamentara, astfel:

  • Mircea Drăghici – cu 35,2 puncte;
  • Simona Bucura-Oprescu – cu 29,3 puncte;
  • Şerban Valeca – 26,75 puncte;
  • Cătălin-Marian Rădulescu – cu 25,35 puncte;
  • Constantin Tămagă – 19,7 puncte;
  • Gheorghe Marin – 19,55 puncte;
  • Bogdan Niculescu Duvăz – 14,9 puncte;
  • Radu Costin Vasilică – 7,8 puncte.

Astfel, deputatul Radu Costin Vasilica, cu 7,8 puncte, potrivit IPP, de pe ultimul loc va urca direct pe pozitia 1, motiv pentru care social democratii argeseni nu au stiut cum sa justifice pozitia parlamentarului de pe lista pentru Camera Deutatilor la alegerile din decembrie. radu.vasilica.si.iustin.dejanu.4

LASA UN RASPUNS