Cumnatul Andreei Antonescu RETINUT pentru 24 de ore

0
674

Update. Patronul fabricii de mezeluri Iulius Spak a fost retinut pentru 24 de ore. De asemenea, mai sunt alti foi administratori retinuti in dosar.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Argeş și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în județele Argeş, Olt și Dolj, la sediile unor societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Perchezițiile s-au desfășurat la fabrica de mezeluri Iulius Spak, din Valea Mare, în județul Olt, la un director regional al firmei, din Pitești, un angajat din Bogați și de asemenea două percheziții în Slatina și una în Craiova.

Fabrica de mezeluri Iulius Spak este condusă de fratele lui Traian Spak (foto), soțul vedetei Andreea Antonescu. Au fost duși la audieri patronul fabricii de mezeluri, Iulius Spak, soția acestuia, Carmen, dar și un director și un agent de vânzări.

Mai multe sisteme informatice, telefoane mobile, tablete și documente fiscale au fost ridicate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș în urma perchezițiilor efectuate în această dimineață. Cinci persoane au fost conduse la audieri.

”În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor unități PC, imprimante, telefoane mobile și tablete, susceptibile că ar fi fost folosite la săvârșirea de infracțiuni.

Totodată, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe documente fiscale.

Cinci persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș pentru audieri.

Reamintim că la data de 7 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au efectuat 6 percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţele Argeş, Olt și Dolj, în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Cei vizați sunt bănuiți că, în perioada august – noiembrie 2017, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale, cu profil de activitate comerț cu produse din carne, ar fi omis în tot sau în parte să evidențieze în registrele contabile operațiunile comerciale efectuate.

Prejudiciul creat depășește 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

La acțiune au participt și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.”, se arată într-un comunicat de presă.

LASA UN RASPUNS