CRIMA infioratoare de la Mosoia are o poveste SOCANTA! Copiii si mama tinerei au asistat neputinciosi

0
34634

A omorat-o pe cea cu care a trait vreme de 15 ani si i-a daruit doi copii. Mai mult decat atat, a omorat-o sub privirile si tipetele copiilor, dar si sub privirile celei care i-a dat viata Elenei Dumitru, tanara in varsta de 30 de ani, din comuna Mosoaia, care duminica a fost ucisa cu sange rece.

Mama femeii s-a pus in fata barbatului infuriat spunand sa o omoare pe ea, insa acesta i-a replicat ca nu pe ea a iubit-o ca sa o omoara. Se pare ca ucigasul, pe numele sau Constantin Cornel Diaconu, in varsta de 44 de ani, ar fi plecat cu o sticla de clor la el, atunci cand a parasit locul crimei. Si acum este cautat de politisti prin toata zona. In preajma locuintei este padure, astfel ca au fost luati si localnici pentru ca oamenii legii nu cunosc imprejurimile.

Femeia plecase la parinti, cu copiii, in urma cu circa o luna de zile, iar barbatul a amenintat-o ca daca va pleca o va omori atat pe ea cat si pe copii si apoi se va ucide si el. Elena Denisa s-a dus in casa in care a locuit, la fostul concubin, pentru a lua masina de spalat. Se pare ca initial acesta a ajutat-o sa urce masina de spalat in camioneta cu care era, dupa care i-a spus sa ia si unele haine, iar cand a ajuns in locuinta a atacat-o pe femeie cu cutitul. I-a aplicat lovituri de cutit si ulterior s-a strambat, dupa care a luat un alt cutit si i l-a infipt in gat. A fost o luptă pe viaţă şi pe moarte. Bărbatul a înjunghiat-o în picior şi în abdomen si ulterior i l-a înfipt în gât. Denisa s-a prăbuşit fără suflare.

Vecinii au fost alertaţi de copiii, in varsta de 8 si respectiv 10 ani, care au fugit ţipând ca din gură de şarpe. Se pare ca fetita, de 10 ani, ar fi spus vecinilor ca luni era programata la psiholog de mama ei, cel mai probabil avand diverse tulburari in urma certurilor dintre parinti.

În urmă cu 28 de ani, pe vremea când avea doar 16 ani, individul a fost arestat pentru tentativă de omor. El a înjunghiat un vecin în abdomen. Constantin Cornel Diaconu a mers la furat oi la un vecin din aceeasi localitate. A fost surprins la furat, a scos cutitul si l-a injunghiat in abdomen. Nu a murit pe loc, insa dupa ceva vreme barbatul a murit din cauza unei infectii pe care a suferit-o.

LASA UN RASPUNS