Control într-un CLUB din Argeș! Ce au găsit polițiștii

0
2108

Control într-un club din Argeș, cu ajutorul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș. Un tânăr petrecăreț a fost găsit cu arme albe la el și astfel s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Razie într-un disco-club din comuna Albeştii de Argeş. Oamenii legii au descins la Semidra, într-un control fulger. La actiune au participat pițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș. Au fost făcute verificări atât în rândul angajaţilor şi a modului de funcţionare a localului cât şi printre clienţi. A fost depistat un tânăr care îi făcea concurenţă lui Rambo, având la el un cuţit în teacă din piele. I-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, iar cuțitul a fost confiscat în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, a fost verificat modul de asigurare a pazei în cadrul clubului de noapte, ocazie cu care doi agenți de pază au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 400 de lei conform Legii 333/2003. Se continuă verificările cu privire la autorizarea și programul de funcționare a localului și respectarea tuturor normelor de funcționare a societății comerciale în cauză.

LASA UN RASPUNS