Continua SCANDALUL pe casa soților Iohannis!

1
762

Continua scandalul pe casa soților Iohannis. Proprietarii ar putea pierde imobililul, potrivit jurnalișitilor stiripesurse.ro.

Familiile Oarga si Antonescu, cei care au castigat in instanta casa din centrul Sibiului pe care Klaus si Carmen Iohannis au ocupat-o aproape 20 de ani, nu sunt 100% siguri ca sunt proprietarii imobilului. Asta desi in luna februarie, judecatorii au respins irevocabil contestatia in anulare formulata de familia Iohannis, recunoscand, astfel dreptul de proprietate familiilor Oarga si Antonescu. Si cu toate ca au castigat un proces care s-a intins pe multi ani, exista posibilitatea ca acestia sa piarda din nou casa. Motivul este ca Bastea Rodica, sotia defunctului Ioan Bastea, cel de la care a cumparat Iohannis casa, a facut si ea recurs la o decizie a Tribunalului Sibiu, prin care era anulat certificatul de mostenitor al sotului ei.

”Procesul se judeca la Curtea de Apel Alba Iulia, iar procedura se anunta a fi una anevoioasa. In martie, instanta a solicitat printr-o adresa catre Curtea de Apel Pitesti, dosarul solutionat in luna anterioara, prin care Iohannis pierdea defitiv imobilul. In cel mai fericit caz, acesta va ajunge pana pe 19 aprilie la Alba Iulia, adica ii va lua doua luni pe drumul dintre Pitesti si Alba Iulia.”, notează jurnaliștii stiripesurse.ro.

Judecatorii iau in calcul suspendarea procedurii pana la solutionarea definitiva a unui alt dosar, in care Rodica Bastea a solicitat deschiderea succesiunii fata de defunctul ei sot. Barbatul a murit in anul 2010, insa sotia lui, care locuieste in America, a asteptat 6 ani sa ceara deschiderea succesiunii.

Culmea, cererea a venit exact in momentul in care familia Iohannis a inceput sa piarda procesele cu Oarga si Antonescu, respectiv in septembrie 2016. In acest moment, procesul pentru succesiune se afla intr-o faza incipienta, pe fond. Acesta poate dura ani intregi. Abia la finalul acestuia, judecatorii de la Alba Iulia vor putea da o decizie definitiva prin care sa incredinteze definitiv casa vechilor proprietari.

Sursă: stiripesurse.ro

  • Calin Scutareanu

    Da, curios! Dar si mai curios, cu mult, mult mai curios este faptul ca nu este nici un scandal pe casoaia lui Dragnea, pe cea a lui Taliceanu si ale altora, care sunt de zeci de ori mai luxoase decat casa pe care se bate atata apa in piua!!! Dintr-un salar de bugetar construiesti asemenea casoaie? Hai bre, oameni buni, astea sa le-o spuneti copiilor sugari sau acelora care si-au spalat creierii cu berea gata ragaita data de pomana in toate campaniile electorale de catre PSD! Unde sunt banii furati de Voiculescu? De ce nu se reecupereaza? Alte case construite cu salarii de bugetari, de catre oameni care in toata viata lor au fost bugetari…alta intrebare?