Constantin Stroe era DECORAT de statul roman, dar si de statul francez, in grad de CAVALER!

0
670

Conducerea Consiliului Judetean Arges a transmis un mesaj de condoleante dupa decesul lui Constantin Stroe, fost directo general al Uzinei Dacia.

“Conducerea Consiliului Judetean Arges deplânge profund decesul celui care a fost Dr. Ing. CONSTANTIN STROE.

Om de o inestimabilă valoare, Constantin Stroe s-a confundat pe tot parcursul vieții cu destinele automobilului român și implicit cu cel al județului Argeș. Cetățean de onoare al Argeșului și membru al Comitetului de Excelență al județului, Constantin Stroe a reprezentat cu mandrie și onoare Argeșul, atat în țară cat și peste hotare. Fost director general al Uzinei Dacia, Constantin Stroe a fost pe tot parcursul vieții un exemplu demn de urmat pentru toți colaboratorii și nu numai.

Doctor în științe tehnice, decorat de către statul român cu Ordinul Naţional «Serviciul Credincios» în grad de Cavaler și decorat de către statul francez cu distincţia «Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare», Constantin Stroe a fost cel care a dus marca Dacia la stadiul de perfecțiune si a făcut ca numele județului Argeș să fie rostit cu respect în întreaga lume.

Acum, la ceas de despărțire, Conducerea Consiliului Județean Argeș este alături de familia îndoliată și îi transmite sincere condoleanțe.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul său!”, atransmite conducerea CJ Arges.

LASA UN RASPUNS