Constantin STROE a pierdut lupta cu viata! Fostul director de la Dacia a MURIT

0
5609

Constantin Stroe, fostul director al Automobile Dacia din Mioveni, a murit pe un pat de spital in Capitala, dupa ce de circa 3 saptamani era tinut in viata doar de aparate. A fost internat la Spitalul Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, unde a stat in coma pana astazi, cand a decedat. A fost operat, insa nu s-a mai putut face nimic. Constantin Stroe a pierdut lupta cu viata. Va reamintim ca, la finalul lunii noiembrie, Constantin Stroe a facut hemoragie cerebrala si a ajuns de urgenta la Bucuresti, pentru a se interveni, in speranta ca se mai poate face ceva pentru a fi salvat.

Constantin Stroe este născut la Hulubeşti. Și-a început cariera în industria auto în 1968, când s-a angajat ca inginer la Uzina de Automobile Pitești. În decursul celor peste 30 de ani de activitate, Constantin Stroe a avansat treptat în cadrul companiei, ocupând succesiv funcțiile de șef de atelier, inginer șef și director tehnic.

În 2004, a fost decorat de statul francez cu distincția Cavaler al Ordinului Național al Legiunii de Onoare, iar în 2012, Constantin STROE a fost decorat de statul roman cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Pe lângă poziția de la Dacia, Constantin Stroe era Președintele Asociației Constructorilor Români de Automobile.

LASA UN RASPUNS