Constantin STROE a pierdut lupta cu viata! Fostul director de la Dacia a MURIT

0
5531

Constantin Stroe, fostul director al Automobile Dacia din Mioveni, a murit pe un pat de spital in Capitala, dupa ce de circa 3 saptamani era tinut in viata doar de aparate. A fost internat la Spitalul Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, unde a stat in coma pana astazi, cand a decedat. A fost operat, insa nu s-a mai putut face nimic. Constantin Stroe a pierdut lupta cu viata. Va reamintim ca, la finalul lunii noiembrie, Constantin Stroe a facut hemoragie cerebrala si a ajuns de urgenta la Bucuresti, pentru a se interveni, in speranta ca se mai poate face ceva pentru a fi salvat.

Constantin Stroe este născut la Hulubeşti. Și-a început cariera în industria auto în 1968, când s-a angajat ca inginer la Uzina de Automobile Pitești. În decursul celor peste 30 de ani de activitate, Constantin Stroe a avansat treptat în cadrul companiei, ocupând succesiv funcțiile de șef de atelier, inginer șef și director tehnic.

În 2004, a fost decorat de statul francez cu distincția Cavaler al Ordinului Național al Legiunii de Onoare, iar în 2012, Constantin STROE a fost decorat de statul roman cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Pe lângă poziția de la Dacia, Constantin Stroe era Președintele Asociației Constructorilor Români de Automobile.