Congresul Internațional de Ingineria Transportului și Automobilului, la a XI-a ediție. Detalii IMPORTANTE despre eveniment

0
1609

În perioada 8-11 Noiembrie 2017, la Facultatea de Mecanică și Tehnologie a Universității din Pitești se organizează cea de a XI-a ediție a Congresului Internațional de Ingineria Transportului și Automobilului – CAR 2017. Deschiderea oficială va avea loc pe 8 Noiembrie 2017, ora 9.00, la Rectorat Corpul central.

Congresul CAR 2017 face parte din seria evenimentelor științifice anuale organizate în mod succesiv de diferite universități din România care au programe de studii și de cercetare în domeniul ingineriei automobilului: Universitatea Politehnică din București, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea din Craiova, Universitatea Politehnică din Timișoara, Universitatea din Oradea, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, Universitatea Dunarea de Jos din Galați, Universitatea Ovidius de Constanța. Alături de specialiștii români, la congres participă reprezentanți ai unor universități de prestigiu din Franța, Italia, Austria, Suedia, Israel, Bulgaria, Germania, Moldova și Serbia.

La deschiderea oficială a evenimentului vor participa nume sonore din Ministerul Cercetării, mediul academic și din industria automobilelor:
Adrian CLENCI – Preşedinte Congres şi SIAR
Dumitru CHIRLEȘAN – Rector al Universităţii din Piteşti
Gunter HOHL – Repreyentant FISITA
Lucian GEORGESCU – Ministru Cercetării şi Inovaţiei
Yves CARACATZANIS – Director General al Group Renault Romania
Stefan KANYA – Director AVL Romania
Rainer THIELE – Director General FEV Romania
Gabriel SICOE – Preşedinte ACAROM
Adrian DINCĂ – Preşedinte RAR
Radu DINESCU – Secretar General UNTRR
Benone COSTEA – MAGIC Engineering

În paralel cu lucrările congresului se vor derula și două concursuri studențești: Concursul Național de Dinamica Autovehiculelor- a patra ediție și Concursul National de Proiectare Asistată de Calculator – prima ediție.
Pe durata congresului se vor desfășura și întâlnirile Alianței Academice pentru Ingineria Autovehiculelor și a Transporturilor (ALIAT) și a Consorțiului Național de Inginerie Economică.

LASA UN RASPUNS