Conducerea firmei LEONI transmite un comunicat OFICIAL cu privire la tragedia din curtea unității

0
4916

Confirmă accidentul care a dus la moartea unei tinere în vârste de 29 de ani, angajată a societății, și explică de asemenea și care este starea celorlalte victime. Printr-un comunicat de presă, reprezentanții firmei Leoni își exprimă ”profundul regret față de moartea și rănirea salariaților săi și transmite condoleanțe familiei îndurerate a salariatei decedate. În plus, Leoni va acorda sprijin familiilor afectate.”.

Iată comunicatul de presă:

”Leoni confirma accidentul rutier care a avut loc în aceasta dimineață (joi, 30 martie) la ora 9:34, în care au fost implicați salariați Leoni. Leoni confirmă producerea unui accident din care au rezultat un salariat decedat și 5 răniți, toți având raporturi de muncă în Leoni. Leoni își exprimă profundul regret față de moartea și rănirea salariaților săi și transmite condoleanțe familiei îndurerate a salariatei decedate. În plus, Leoni va acorda sprijin familiilor afectate. În acest moment, din informațiile medicale rezultă că viața celor 5 salariați răniți nu este în pericol, aceștia fiind spitalizați și monitorizați medical. Trei dintre salariații răniți sunt cetățeni romani, ceilalți 2 provenind dintr-o altă fabrică Leoni din străinătate, aflându-se temporar în Romania în scop de formare profesională. Din datele existente, rezultă că un șofer a pierdut controlul asupra autovehiculului pe care îl conducea pe drumul din vecinătatea incintei Leoni. Autovehiculul a părăsit carosabilul, a trecut prin gardul fabricii și a lovit cei 6 salariați, care se aflau în pauză, în afara clădirii. Leoni nu poate face nicio precizare legată de circumstanțele și cauzele care au generat pierderea controlului asupra autovehiculului. Accidentul este investigat de către organele competente.

Date despre Leoni Grup Leoni este un furnizor global de fire, fibre optice, cabluri și sisteme de cablu, precum și servicii conexe pentru sectorul automobilelor și alte industrii. Leoni dezvoltă si fabrică produse complexe din punct de vedere tehnic din cabluri single-core auto. Gama de produse Leoni cuprinde, de asemenea, cabluri și toroane, cabluri standardizate, cabluri speciale și ansambluri de sisteme de cablu pentru diverse piețe industriale. Grupul de firme, care este listat pe MDAX german, are mai mult de 79000 de salariați în 32 de țări și a generat vânzări consolidate de 4,4 miliarde de euro în 2016. În 2017, Leoni aniversează 100 de ani.”.

Sursă foto: Internet

LASA UN RASPUNS