Circulatia trenurilor in Mioveni a fost BLOCATA, in urma unui ACCIDENT! Trenul a intrat intr-o masina

0
1149

Circulatia trenurilor in Mioveni a fost BLOCATA in urma unui accident! A avut loc un accident in care au fost implicate doua masini si un tren.

Un tanar in varsta de 23 de ani, din Titesti, ce conducea un autoturism Opel Astra, s-a incadrat mult prea aproape la trecerea de nivel cu calea ferata si a fost acrosat de un tren. Desi era oprita o dubita, pentru a astepta sa treaca trenul, tanarul sofer nu a oprit langa aceasta si s-a incadrat mult prea aproape, fiind lovit de tren. Autoturismul a ricosat apoi in dubita, rezultand alte doua victime. Doua tinere, ambele in varsta de 19 ani, care au facut atac de panica, speriindu-se groaznic in urma impactului.

Trenul a oprit la un kilometru distanta de accident, defectandu-se locomotiva in urma impactului. A fost nevoie sa vina o alta locomotiva pentru a tracta trenul si a elibera calea ferata pentru circulatia trenurilor.

Tanarul sofer din Titesti, desi el a fost cel care a produs accidentul, ar fi fost suparat ca i-a fost lovita masina, nu ca putea sa isi piarda viata intr-un astfel de accident.

LASA UN RASPUNS