Circa 5000 de elevi din Arges intra luni in FEBRA EXAMENELOR! Calendar

0
376

De luni, elevii intra in examenul de Evaluare Nationala. In perioada 27 iunie – 5 iulie se desfasoara examenul de Evaluare Nationala. Prima probă scrisă la are loc pe 27 iunie, la Limba şi literatura română. În 28 iunie, este programată proba în Limba maternă, iar în 29 iunie, este ultima probă, cea la Matematică.

Afişarea rezultatelor se va face în 1 iulie pană la ora 16. Depunerea contestaţiilor, între orele 16 – 20. Rezolvarea contestaţiilor este programată între 2 – 4 iulie, iar pe 5 iulie – afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

In Arges sunt inregistrati 5.622 de elevi de-a VIII-a, însă doar 4.934 s-au înscris să susţină examenul. 688 dintre elevii de clasa a VIII din Arges, fie sunt corigenti, fie au situatia neincheiata ori nu s-au inscris pentru sustinerea examenului de Evaluare Nationala.

In conformitate cu prevederile metodologiei de examen, lucrările candidaţilor vor fi evaluate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decat cele în care s-au susţinut probele, iar siguranţa lucrărilor scrise va fi asigurată în baza procedurii privind modalitatea de transport şi prin măsuri specifice de natură a preveni situaţiile care pot afecta desfăşurarea procesului de corectare.

 

LASA UN RASPUNS