CINE este misteriosul Radu Daniel, nume invocat de Badea? DECLARAȚIA președintelui Dan Manu

0
843

Așa cum v-am relatat în cursul zilei de marți, șeful Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș, Viorel Badea, i-a declarat război președintelui de Consiliu Județean Argeș, Dan Manu. Astfel, după ce a relatat cum stau lucrurile cu privire la situația din ultimele luni dintre CJ și Direcția pe care o conduce, afirmând că a existat o lipsă de comunicare și se dorește ”executarea lui Badea”, mai ales că pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu se află un punct prin care se propune suspendarea acestuia din funcția de șef al Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș, a lansat și un mesaj către președintele Dan Manu: ”Viața e plină de surprize și să primească salutări din partea lui Radu Daniel, un coleg din studenție. Nu vreau să spun mai mult”, lăsând să se înțeleagă că acest anume Radu Daniel ar avea multe de spus cu privire la șeful de CJ, Dan Manu.

La conferința de presă de miercuri, președintele Consiliului Județean Argeș, a declarat: ”Nu știu despre ce este vorba. Nu îmi amintesc să fi fost vreun Radu Daniel. Au fost peste 600 de studenți la Facultatea de Medicină. Dacă este un anume Radu Daniel, îl salut și eu, mi-ar făcea plăcere să mă sune, nu e nicio problemă, însă în memoria mea nu figurează acest nume.”.

Așteptăm lămuriri din partea șefului Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș cu privire la acest Radu Daniel și misterul care învăluie acest nume.

Vă reamintim că Viorel Badea este cercetat disciplinar, după ce ”au fost mărite artificial salariile în instituție”, la Direcție, după cum afirmă reprezentanții CJ Argeș. Badea însă a declarat că decizia de majorare salarială a luat-o în același timp cu șeful de CJ, atunci când au fost majorate și salariile celor din cadrul Consiliului.

Citește și: VIDEO. Șeful Direcției de Evidența Persoanelor îi declară RĂZBOI președintelui Dan Manu: ”Nu am fost extrem de SUPUS”

LASA UN RASPUNS