Chiar ACUM. Miscare NEASTEPTATA la Vocea Romaniei! Ce s-a intamplat cu pitesteanca retinuta pentru trafic de DROGURI

0
1442

A ajuns dupa gratii pentru trafic de droguri, iar acum este concurenta in show-ul muzical televizat Vocea Romaniei. A reusit sa intoarca doua scaune, insa l-a ales pe Tudor Chirila, spunand ca daca ar fi ales-o pe Loredana aceasta ar fi feminizat-o mai mult decat i-ar fi placut.

Miruna Ionescu a intrat increzatoare in duelul concursului spund ca va pierde doar daca juratul va avea o zi proasta. “Crezi ca vei castiga?”, a intrebat-o Chirila, vazand ca e atat de sigura pe ea. “Doar daca nu ai tu o zi proasta. Sper sa fii mancat bine, baut, hidratat.”, a replicat pitesteanca Miruna Ionescu, tanara din Pitesti care de mica visa la o cariera in muzica, insa problemele cu legea i-au incetinit ascensiunea.

Marius Moga, unul dintre jurati, a declarat ca cel mai mult i-a placut interpretarea Mirunei Ionescu, iar Smiley a spus ca la oricare dintre concurentele participante la duel ar renunta Tudor Chirila, va dori sa o coopteze in propria echipa. Chirila a renuntat la pitesteanca Miruna Ionescu. Moga s-a alaturat doritorilor, asa ca a spus ca o vrea in echipa sa, batandu-se cu Smiley pentru concurenta originara din Pitesti. Aceasta a ales sa mearga mai departe in concurs cu Smiley. Ca de la pitestean…la pitestean.

Miruna Ionescu are 27 de tatuaje si spune ca este pregatita pentru cel de-al 28-lea, daca va castiga marele trofeu Vocea Romaniei, pe care si-l va tatua pe corp.

Ana Miruna Ionescu era o cantareata cu o cariera promitatoare, insa dupa ce a avut probleme cu legea, tanara a trecut prin momente grele. In 2014 a fost reținută pentru trafic de droguri, insa acum este concurent al emisiunii „Vocea României”.

Cunoscuta sub numele de scena Miru, fata a primit doi ani cu suspendare, insa cantareata a fost sub supravegherea atenta a autoritatilor pe toata perioada.
Ana Miruna Ionescu visa de mică să cunoască celebritatea, dar nimeni nu s-a gândit că o va cunoaşte într-un astfel de mod. Miruna a ajuns în arest, fiind acuzată că a colaborat cu două fete şi doi băieţi şi, împreună, au reuşit să vândă într-o lună aproximativ 15 kilograme de cannabis.

La o săptămână de la arestare, cântăreaţa de rap din Piteşti a fost pusă în libertate de Curtea de Apel şi a luat repede legătura cu prietenii din lumea virtuală.

LASA UN RASPUNS