Chiar ACUM. DECIZIA instanței cu privire la cei 20 de argeșeni arestați sub acuzația de PROXENETISM

0
1866

Toți cei 20 de inculpaţi arestaţi preventiv de Judecătoria Curtea de Argeş pentru proxenetism au contestat decizia, sperând să scape de arest. Instanța însă a decis ca aceștia să mai rămână după gratii.

Contestația depusă de aceștia s-a judecat la Tribunalul Argeş. Iată decizia instanței:

Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii: GHIŢULETE VASILE-IULIUS; FLORESCU ADRIAN; PRISTAVU ALEXANDRU-CONSTANTIN,ARSENESCU AUGUSTIN; POPESCU REMUS; MOLDOVEANU DARIE-CLAUDIU; BONCEA COSMIN; GRIGORESCU MARIUS; BACIU CONSTANTIN; NĂSTASE VASILE; GOJGĂREA MIHAIL; BUCUR RĂZVAN; VARGA ŞTEFAN-DINU; VARGA ROBERT ŞTEFAN; ANGHEL LIVIU-IONUŢ; IONESCU ŞTEFAN MARIUS; GULIE PETRUŢ-ADRIAN; PREDA GHEORGHE; CUT ROBERT-ALEXANDRU şi GHEORGHE ILIE. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe fiecare contestator la câte 70 lei cheltuieli judiciare către stat. Onorariul pentru apărătorul din oficiu Popa Gabriela în cuantum de 130 lei, potrivit împuternicirii avocaţiale nr. 1846/10.07.2017 se va avansa din fondurile M.J. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 10 Iulie 2017, la Tribunalul Argeş – Secţia penală.

Vă reamintim că, în cursul sătămânii trecute, Poliţia Curtea de Argeş a organizat o amplă acţiune în urma căreia au fost efectuate perchzeţii la zeci de locuinţe ale unor indivizi suspectaţi că şi-ar fi obligat iubitele sau chiar soţiile să se prostitueze, în străinătate. Printre cei care au ajuns în arest se numără mai mulţi afacerişti din oraşul Basarabilor. Judecătoria Curtea de Argeş a emis 19 mandate de arestare preventivă pentru suspecţi, şi un mandat de arestare preventivă în lipsă, pe numele le unui bărbat care se afla în străinătate.

LASA UN RASPUNS