Chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici: ”S-a încercat SPARGEREA PSD de atâtea ori și s-a demonstrat că rămâne UNIT”

0
3612

Chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, a fost prezent astăzi la conferința de presă a PSD Argeș și a vorbit despre moțiunea de cenzură prin care a căzut zilele trecute Guvernul Grindeanu, dar și despre care sunt pașii următori privind instalarea unui nou Cabinet.

Moțiunea de cenzură a produs multe emoții, atât în partid, cât și în spațiul public. S-a încercat spargerea Partidului Social Democrat de atâtea ori și s-a demonstrat că PSD rămâne unit și iese chiar mai întărit din aceste situații. Nu a fost doar o îndepărtare a unui lider care nu punea în aplicare un program de guvernare cu viteza dorită, este de fapt o resetare a celor care trebuie să implementeze programul de guvernare întocmai cum Parlamentul l-a adoptat prin lege. Până la sfârșitul semestrului trebuia aplicate 393 de măsuri din programul de guvernare, au fost adoptate 50 și aproape 100 în curs de implementare. Aplecarea Guvernului Grindeanu a fost mai mult către zona socială, ceea ce nu este rău, dar măsurile care balansau și aduceau creștere economică în viitor, pentru că pe moment este una bună spre foarte bună, acele măsuri au fost întârziate. (…)Noul Guvern, care va fi investit, în opinia noastră tot de PSD-ALDE, ar trebui să accelereze aceste măsuri, să vină și cu măsurile economice.”, a declarat chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, deputat de Argeș și trezorier al PSD.

În această perioadă, toate organizațiile județene sunt consultate, în vederea propunerii unui nou premier. ”Comitetul executiv de luni, ora 10.00, centralizează toate propunerile, inclusiv ce trimite Argeșul, vor fi luate în discuție, iar la prânz grupurile parlamentare vor vota ceea ce rezultă din discuțiile din comiterul executiv de luni, după care se va merge la Cotroceni cu propunerea de premier.”, a mai explicat parlamentarul argeșean în conferința de presă a PSD de vineri.

LASA UN RASPUNS