CER să li se asigure PROTECȚIE. Stăpânii de sclavi au PUTERE și după GRATII

0
1154

Sclavii de la Berevoeşti se tem şi acum de stăpânii lor, deşi, cei care i-au batjocorit, i-au umilit şi i-au supus la munci grele se află în închisoare şi sunt trimişi în judecată.

Astfel, la Tribunalul Argeş, a fost înregistrată o cerere, la unul dintre dosarele stăpânilor de sclavi, din partea părţilor vătămate, prin care cer să li se asigure protecţie. Cei care vor depune mărturie despre atrocităţile la care au fost supuşi se tem că rudele celor încarceraţi, sau chiar indivizii aflaţi în celulă, în prezent, s-ar putea răzbuna. De aceea nu vor să fie audiaţi de faţă cu inculpaţii. Instanţa a luat act de solicitare şi a transmis-o procurorilor.

„Emite adresă către DIICOT – ST Piteşti pentru ca procurorul de caz să efectueze de urgenţă verificări conform dispoziţiilor art.128 alin. 3 C.p.p. rap. la art.113 C.p.p., cu privire la temeinicia cererii de protecţie formulată de persoanele vătămate, prin apărător, prin care s-a solicitat audierea prin intermediul mijloacelor audiovideo de transmitere. Citează inculpaţii Grancea Petre, Grancea Laurentiu, Grancea Alin şi Furdui Ilie Valentin la PNT Mioveni, iar inculpatele Grancea Maria, Onică Cerasela si Grancea Vasilica aflate în arest la domiciliu prin Serviciul Supravegheri Ar­geş. Amână judecarea cauzei la 28 iunie 2017, ora 9.30.“, se precizează în sentinţă.

LASA UN RASPUNS