Ce TEMPERATURI ne așteaptă! Anunțul făcut de METEOROLOGI

0
882

Vreți să știți cum va fi vremea în regiunea Muntenia până la finalul săptămânii viitoare? Meteorologii anunță pentru ziua de astăzi o vreme călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, deși valorile termice diurne vor scădea treptat, de la 33 de grade la 28 de grade, în medie regională.

Începând de mâine, 14 septembrie, maximele diurne vor crește din nou, urmând a se situa în jurul valorii de 30 de grade, pentru ca după 17 septembrie să urmeze o nouă scădere a temperaturilor maxime, până spre 23 — 24 de grade.

Totodată, minimele vor scădea la începutul intervalului, de la valori medii de 17 grade la 13 grade, în noaptea de 13 spre 14 septembrie, apoi, până în data de 18 septembrie, vor crește spre 14 — 15 grade.

Meteorologii anunță pentru intervalul 19 — 24 septembrie o nouă răcorire a vremii, ce va face ca media temperaturilor minime să scadă treptat, până la 11 — 12 grade. Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai ridicată în intervalul 18 — 23 septembrie, dar condiții pentru ploi de scurtă durată, izolate, vor fi și în primele zile din interval.

Sursă: Stiripesurse.ro

LASA UN RASPUNS