Ce NOUTATI aduce editia a X-a a Sarbatorilor Argesului si Muscelului!

0
442

Pregatirile pentru Sarbatorile Argesului si Muscelului, editia a X-a, se afla pe ultima suta de metri. Manifestarile ce vor avea loc cu ocazia acestui mare eveniment cultural al Argesului se vor desfasura in perioada 10 august – 3 septembrie 2016.

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, a propus mai multe modificari privind organizarea si realizarea acestui eveniment, iar printre acestea mentionam premierea elevilor de clasa a VIII-a care au luat admiterea cu 10, dar si pe cei care au reusit sa obtina medie maxima la bacalaureat. De asemenea, a propus premierea parintilor si cadrelor didactice. De data aceasta, cetatenii de onoare se vor reuni la mese rotunde, dar si la o cina festiva ce se va desfasura intr-un cadru nonformal, nu vor mai fi noi cetateni de onoare premiati.

Vor fi promovate produsele traditionale din zona de Arges. Dan Manu, presedintele de CJ, a mai explicat ca printre invitati se va numara si prim solista de la Opera Istanbul, soprana Otilia Radulescu, care este argeseanca get – beget.

Intalnirea cu reprezentantii mass -media, unde au fost prezentate propunerile cu privire la desfasurarea intregului eveniment, s-a desfasurat la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti, in prezenta directorului Filofteia Pally, presedintelui CJ Arges, Dan Manu, dar si a vicepresedintelui CJ Arges, Ion Manzana. dan manu, sarbatorile argesului, filofteia pally si manzana

LASA UN RASPUNS