Ce MESAJ a lasat pe Facebook juniorul lui Gabriel Oprea! Cum vede intreaga poveste

1
2554

In timp ce mii de oameni ies in strada protestand, iar subiectul principal la majoritatea televiziunilor nationale este “Gabriel Oprea”, fiul sau spune ca au ajuns in pragul disperarii, atat el cat si mama sa, iar aceasta din urma a ajuns chiar la spital, de atata suparare.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Oprea Junior își exprimă revolta cu privire la situația creată în jurul tatălui său, Gabriel Oprea. Spune ca mama sa plange zi de zi din cauza situatiei in care s-a ajuns si ca familia sa se roaga mereu pentru sufletul lui Bogdan Gigina. Acesta mai noteaza in postarea sa de pe Facebook ca altii nu sunt la fel de sinceri si profita de aceasta situatie pentru a-i face rau tatalui sau.

”Sa ajungă mama la spital din cauza unor oameni care ne vor răul… Nu îmi place si nu am sa vorbesc niciodată in locul tatălui meu meu… dar nu mai suport sa-mi văd părinții suparati, pe mama plângând in fiecare zi, rugandu-se in fiecare zi pentru toate durerile si relele care ni se întâmpla… nu sunt in stare si nu am experiența necesară sa comentez niciun caz… Dar nu pot sa-i omoare pe tatăl meu si pe mama mea din cauza unor nedreptăți care se întâmpla… Ma rog in fiecare zi pentru Bogdan, împreuna cu mama mea si tatăl meu si jertfim fiecare lacrima pentru el … Dar nu mai suport sa văd cum niște oameni care calca peste cadavrul lui Bogdan, profita si vor sa-i atingă pe oameni la inima doar ca sa-i distrugă pe tata si pe mama! Sunt zeci de politicieni care in loc sa beneficieze de prezumția de nevinovăție sunt hărțuiți psihic (si ei si familiile lor) si făcuți vinovați inainte ca o instanta judecătoreasca sa decidă daca sunt vinovați sau nu! Nu sunt avocat, nici judecător, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede si simte niște Nedreptăți! De ce vedem la Tv arestări preventive? Cercetări penale fără probe suficiente exact in momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce? Pentru ca trăim intr-o lume in care unii traiesc doar pentru propria lor mândrie si putere! Ieri mi-am vazut mama ajunsa pe patul de spital si plângand (a cata oara?) din cauza dezamăgirilor, a loviturilor si a durerilor prin care noi (familia) am putut sa fim, nedrept, tarați! Atât! Așa că: „Așa sa ne ajute Dumnezeu”! Nu ma refer numai la noi, ci la toti oamenii care nu își dau seama si nu si-au deschis ochii sa vadă in ce lume trăim”, a scris fiul lui Gabriel Oprea pe pagina personală de Facebook.gabriel-oprea-si-jr

1 COMENTARIU

LASA UN RASPUNS