Ce isi REPROSEAZA seful PNL Arges vizavi de alegerile locale din vara! “Intoarce foaia” la Parlamentare

0
403

Presedintele PNL Arges, senatorul Ion Popa, a declarant ca isi doreste o campanie decenta in Arges, in care adversarii politici sa se bata in proiecte si in idei.

“Vreau o campanie civilizata, care sa fie cel putin la nivelul celei din vara, pe care eu am apreciat-o. A fost cea mai civilizata campanie din cate am trait eu pana acum in cariera mea politica. E important si pentru noi si pentru cetateni, pentru ca trebuie sa fie o lupta pe idei, sa ne batem in programe. Cel putin noi asa ne vom comporta. Incepem o campanie in forta, suntem pregatiti. Stiu care au fost greselile in vara, le-am remediat si cred ca este realizabil scopul nostru de a obtine 4 parlamentari.”, a declarat senatorul liberal.

La ce greseli face referire parlamentarul PNL? A lasat o prea mare libertate in alegerea de candidati, la alegerile locale, si sunt oameni care nu ar fi trebuit sa se regaseasca pe liste. “Sunt localitati in care atat candidatul pentru primar, cat si reprezentanti din Consiliul Local, nu ar fi trebuit sa se regaseasca pe liste.”, a explicat presedintele PNL Arges, Ion Popa.
Ce spune senatorul liberal despre cei doi reprezentanti trimisi de la Centru sa candideze la Arges, pentru Camera Deputatilor? “Dupa parerea mea este un castig pentru filiala Arges. Lista va fi intarita cu dansii pe lista.”, a afirmat Popa.

LASA UN RASPUNS