Ce facem cu PÂINEA, că la CIRC stăm bine? Trist este că oamenii au de suferit

0
801

Circ pe pâine la Colegiul Prefectural. Protagoniștii? Primarul orașului Ștefănești, Ioana Jenica Dumitru, și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu. De asemenea, intervențiile prefectului de Argeș, Emilian Dragnea, savuroase pe alocuri. Spectaculos ce-i drept și întregul circ, dacă nu ar fi trist. Problema? Una destul de importantă: transportul comun din Ștefănești. Oamenii nu au cu ce să se deplaseze spre locul de munca, elevii către școli, având transportul asigurat doar până la limita cu municipiul Pitești.

Sperând că găsește o rezolvare făcând agitație, primarul Ștefăneștiului a mers însoțită de câțiva localnici și 3 consilieri locali pentru a-l lua la întrebări pe Manu, șeful de CJ, mai bine zis pentru a-i cere să rezolve imediat problema, deoarece ”oamenii sunt disperați și este o adevărată criză în Ștefănești”, după cum chiar aceasta a semnalat în ședința din sala mare a CJ Argeș. Cunoscut fiind faptul că Dan Manu răbufnește destul de ușor în astfel de situații, când se simte pus la colț, s-a ajuns până la a-i reproșa colegei social democrate Jenica Dumitru că ”habar nu are” de nimic. ”Avem probleme cu iluminatul public în localitate, că și eu locuiesc acolo, i-am spus doamnei primar de fonduri europene și habar nu avea de nimic.”, a explodat președintele de CJ după ce i-a adus mai multe reproșuri primarului din Ștefănești privind proasta gestionare a crizei transportului în comun. A pasat-o la primarul Cornel Ionică, spunând că este o situație ce trebuie rezolvată cu municipiul Pitești, dând exemplu de bune practici primăria comunei Bradu, care a rezolvat situația în circa 2 luni, iar aceeași problemă a fost rezolvată parțial și în Bascov.

Este discutabil ce se întâmplă în Ștefănești, cu tot circul mediatizat în ultima perioada, iar președintele PSD, Șerban Valeca, nu ar fi rău să se autosesizeze și să de-a ”câteva lecții de karate”, mai ales că sunt în război doi colegi social democrați, iar oamenii din localitate sunt singurii care au de suferit. În ceea ce-l privește pe șeful de CJ, ar fi indicat o privire mai amănunțită și o mai mare aplecare, nu pentru că locuiți în Ștefănești, ci pentru că, dacă în primărie este un talmeș balmeș, ar fi bine ca localnicii să nu aibă de suferit.

LASA UN RASPUNS