Ce au DECIS judecatorii in privinta politistului pitestean care si-a batut sotia, a incendiat locuinta si a impuscat doua persoane!

0
853

Politistul si-a batut sotia, a incendiat locuinta din Pitesti, de pe strada Livezilor, in care statea cu chirie, si a tras cu arma in doua persoane, zilele trecute, pe 11 noiembrie.

Curtea de Apel Piteşti a menţinut arestul preventiv al poliţistului DIPI Marian Alin Marin. Ofiţerul a contestat decizia dată de Tribunalul Argeş prin care primea 30 de zile de arest preventiv, acesta judecându-se la Curtea de Apel Piteşti. Iata decizia instanţei: “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul MARIN MARIAN-ALIN , în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împotriva încheierii nr. 168/11.11.2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş în dosarul nr. 5751/109/2016 . Obligă pe inculpat la 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.”.

Va reamintim ca, in timp ce echipele de intervenţie se aflau la faţa locului pentru stingerea incendiului, poliţiştul s-a întors înarmat cu un pistol Smith Wesson, cal. 9 mm, şi atras la întâmplare, rănind un ofiţer de la Secţia 1 Poliţie şi pe proprietara apartamentului în care el locuia cu chirie. A fost imobilizat de un jandarm, fiind dezarmat şi încătuşat.

LASA UN RASPUNS