Caz TERIFIANT în Argeș. A intrat peste ei în casă, i-a VIOLAT soția, sub ochii bărbatului care era AMENINȚAT cu CUȚITUL

0
3494

Caz terifiant la Stolnici-Vlăşcuţa. Un individ abia ieşit din puşcărie a violat o femeie în timp ce îl ameninţa pe concubinul acesteia cu cuţitul. Ca să nu fie recunoscut individul purta pe faţă o cagulă. A intrat peste cei doi în casă, seara, şi mai întâi l-a atacat pe bărbat. După ce l-a ţintuit pe el spunându-i că nu va ezita să-i ia gâtul, a întreţinut relaţii sexuale cu femeia, sub privirile concubinului.

Bărbatul, îngrozit, nu a putut însă reacţiona. Imediat după ce violatorul a ieşit din casă, cei doi au sunat la 112. Femeia le-a spus anchetatorilor că după voce şi fizic, violatorul este Ionel Elvis Nicolae, de 34 de ani, din comuna Stolnici.

Individul se eliberase din închisoare de 7 zile. Este recidivist fiind condamanat în trecut pentru furturi şi tâlhărie. Nu a recunoscut că el ar fi autorul violului, însă oamenii legii l-au reţinut pentru comiterea mai multor furturi, fapte comise în puţinul timp de după eliberare. Între timp, a sosit raportul expertizei medico-leagle care îl indică pe bărbat ca autor al violului. Peste puţin timp va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti pentru noi audieri în legătură cu violul.