Caz TERIFIANT în Argeș. A intrat peste ei în casă, i-a VIOLAT soția, sub ochii bărbatului care era AMENINȚAT cu CUȚITUL

0
3547

Caz terifiant la Stolnici-Vlăşcuţa. Un individ abia ieşit din puşcărie a violat o femeie în timp ce îl ameninţa pe concubinul acesteia cu cuţitul. Ca să nu fie recunoscut individul purta pe faţă o cagulă. A intrat peste cei doi în casă, seara, şi mai întâi l-a atacat pe bărbat. După ce l-a ţintuit pe el spunându-i că nu va ezita să-i ia gâtul, a întreţinut relaţii sexuale cu femeia, sub privirile concubinului.

Bărbatul, îngrozit, nu a putut însă reacţiona. Imediat după ce violatorul a ieşit din casă, cei doi au sunat la 112. Femeia le-a spus anchetatorilor că după voce şi fizic, violatorul este Ionel Elvis Nicolae, de 34 de ani, din comuna Stolnici.

Individul se eliberase din închisoare de 7 zile. Este recidivist fiind condamanat în trecut pentru furturi şi tâlhărie. Nu a recunoscut că el ar fi autorul violului, însă oamenii legii l-au reţinut pentru comiterea mai multor furturi, fapte comise în puţinul timp de după eliberare. Între timp, a sosit raportul expertizei medico-leagle care îl indică pe bărbat ca autor al violului. Peste puţin timp va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti pentru noi audieri în legătură cu violul.

LASA UN RASPUNS