Cati alesi locali are PMP Arges, dupa fuziunea cu UNPR!

0
732

Prima ședință comună a Consiliului Executiv Județean al PMP Argeș (CEJ) după fuziunea cu UNPR a avut loc vineri, 12 august, iar in cadrul ședinței s-a stabilit modalitatea de lucru pentru perfectarea fuziunii PMP-UNPR la nivelul organizațiilor locale din județ. A fost validată componența CEJ al PMP Argeș, iar conducerea partidului este urmatoarea:

PRESEDINTE – Bulf Cornel Catalin
PRIM-VICEPREȘEDINTE – Cristache Iulian (fostul presedinte al UNPR Arges)
SECRETAR GENERAL – Dima Eduard – Ștefan
SECRETAR GENERAL ADJUNCT – Stănciulescu Mihai
VICEPREȘEDINTE – Bălan Nichifor
VICEPREȘEDINTE – Alexăndrescu Mihai – Alexandru
VICEPREȘEDINTE – Mira Eugen
VICEPREȘEDINTE – Frățică Iulian
VICEPREȘEDINTE – Manea Silvia
VICEPREȘEDINTE – Zdreală Vasile – Cristian
VICEPREȘEDINTE – Arsenescu Relu
VICEPREȘEDINTE – Boteanu Dragoș
VICEPREȘEDINTE – Enache Victor
VICEPREȘEDINTE – Galbenu Luminița – Floarea
VICEPREȘEDINTE – Gheorghe Ion.

In urma acestei fuziuni, PMP Arges are acum 79 de consilieri locali (52 PMP, 27 UNPR), 2 consilieri judeteni (PMP), 1 primar (PMP). De asemenea, in 10 localitati in care PMP Arges nu avea consilieri locali, UNPR a venit in completare si astfel acum si acolo PMP Arges are consilieri locali in comune.

“Am ramas uimiti de modul de deschidere si de organizare al celor de PMP. Acum inventariem echipele din teritoriu si incercam sa facem demersurile necesare cerute de protocol. Cei alesi vor ramane pe functii doar daca aleg sa faca parte din fuziune, astfel vor renunta la mandat daca nu vor merge alaturi de noi.”, a declarat fostul secretar general al UNPR Arges, Nichifor Balan, actualmente vicepresedinte al PMP Arges.

“Avem o perioada scurta de acomodare, avand in vedere ca mai este putin pana la alegerile parlamentare si trebuie sa ne mobilizam. Dupa fuziune, PMP are de la 1500 la 2500 de consilieri locali, 138 de viceprimari, 40 de primari. Un grup parlamentar de 42 de parlamentari. Conteaza in Parlament. Nu se mai pot face majoritati, nici de-o parte, nici de alta, fara aportul PMP. Partidul s-a intarit atat din punct de vedere material, cat si uman, dupa aceasta fuziune si acum este sansa noastra pentru un scor cu doua cifre.”, a declarat presedintele PMP Arges, Catalin Bulf, vizavi de fuziunea cu UNPR.

 

LASA UN RASPUNS