Cate MILIARDE s-au cheltuit pentru modernizarea a 8 km de drum judetean, in Arges!

0
361
????????????????????????????????????

A avut loc receptia unei lucrari de modernizare a mai multor drumuri comunale. De asemenea, s-a dispus un termen pentru rezolvarea cat mai urgenta a portiunii de drum judetean DJ 703, unde a avut loc o alunecare de teren, iar drumul a fost afectat destul de serios.

Luni, 25 iulie, conducerea Consiliului Județean Argeș a participat la recepția lucrărilor privind modernizarea mai multor drumuri comunale din comuna Cuca în lungime de 8 kilometri. Investiția a fost realizată cu fonduri alocate prin OG 28, valoarea totală fiind de 55 de miliarde lei vechi.

Tot la Cuca, la începutul săptămânii viitoare, va avea loc și recepția unei alte lucrării efectuate pe DJ 703, care a fost asfaltat și modernizat pe o lungime de 1,85 km.

Alunecările de teren din zonă au afectat însă și o porțiune din drumul județean DJ 703, eroziunea, apărută încă din anul 2004, surpând în prezent jumătate din lățimea lui.

În urma constatărilor, președintele Consiliului Juțean Argeș, Dan Manu, a cerut conducerii Regiei Județene de Drumuri Argeș un termen pentru rezolvarea cât mai urgentă a acestei probleme, primind asigurări că situația va fi remediată în termen de o lună și jumătate.

LASA UN RASPUNS