Cat a fost ministru, a taiat pensii si salarii, insa el se rasfata in acest LUX!

0
797

Desi i-a fost pus sechestru pe avere, fostul ministru se bucura de luxul unei vacante. Vorbim despre nasul cuceritor care a fugit in lume cu fina, respectiv sotia fostului deputat de Arges, Cristian Boureanu. fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu (foto), a fost fotografiat de paparazzi la plaja, intr-o zona de lux a statiunii Mamaia.

La plajă i-a ţinut, însă, companie avocatul miliardelor de stat, cel care s-a ocupat de vânzările celor mai importante companii, însumând şase miliarde de euro. Cei doi au discutat printre valurile mării, departe de urechi sau microfoane, preţ de câteva zeci de minute.

Vladescu a ales să se relaxeze la soare, în cel mai exclusivist loc din nordul staţiunii Mamaia. Resortul de lux în care Vlădescu a petrecut este format din vile şi hoteluri de cinci stele, iar preţul cazării într-un astfel de loc este în contradicţie cu măsurile de austeritate pe care le impunea salariaţilor şi pensionarilor. Până la 500 de euro pe noapte costă luxul unei camere, iar serviciile oferite sunt cu mult peste cele ale hotelurilor obişnuite. Restaurant cu preparate culinare de top, un centru spa şi chiar pază la plajă. hotel, cazare1 hotel cazare2

Sursa: Cancan.ro

 

LASA UN RASPUNS