CAMPION național de raliu și președintele Federației Române de Ciclism, la Pitești, despre SUCCESUL în CARIERĂ

0
546

În cadrul unei manifestări prin care au fost premiați cei mai buni manageri și non manageri, care contribuie la performanța companiei Grup Renault România, au participat, ca invitați, campioni sportivi care au făcut performanță, aceștia povestind despre parcursul lor care a fost mai mult sau mai puțin ușor.

Eduard Novak, președintele Federației Române de Ciclism, s-a numărat printre invitații Galei Diversității, ce s-a desfășurat joi la un restaurant din Pitești, iar în discursul său motivațional a pus accent pe faptul că fiecare, pentru a reuși, trebuie să își urmeze visul, să creadă cu tărie că va reuși, iar liderul trebuie să fie ”modest, să fie el un exemplu, focusat pentru rezultate din ce în ce mai bune și să țină cont de echipă.”. A povestit cum a plecat de jos, neavând aproape nimic, iar, ulterior, prin muncă, a reușit să se bucure de succesul dorit.

De asemenea, a fost prezent și campionul național de raliu Alexandru Filip, care concurează pe o mașină Renault. ”Nu poți să ai performanță dacă nu ai lângă tine oamenii potriviți. (…) Eu cred că din nimic se poate face ceva foarte puternic și memorabil, asta dacă îți dorești cu adevărat și depui suficient efort.”, a declarat campionul național de raliu, după ce a povestit o parte din ce a condus la succesul său.

Grup Renault România a premiat cei mai buni angajați care au contribuit la performanța activității companiei în cadrul Galei Diversităţii Grup Renault România. Cei 14 angajați de la Dacia, selectați din peste 70 de nominalizați, au fost premiați în cadrul a trei categorii: Excelenţă în meserie, Impact în business şi Leadership- implicarea în diversitate.

LASA UN RASPUNS