Bursa locurilor de munca! Seful AJOFM Arges: “Sunt acordate stimulente financiare angajatorilor”

0
609

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges, va organiza „Bursa locurilor de munca pentru persoanele cu handicap si pentru tinerii supusi riscului marginalizarii sociale”.

“Unul dintre obiectivele institutiei noastre este acela de a acorda sprijin in vederea obtinerii unui loc de munca grupurilor vulnerabile de pe piata muncii, printre care se numara si categoriile mai sus mentionate. Actiunea vine in intampinarea nevoii manifestate in randul persoanelor care intampina dificultati de insertie pe piata muncii si este organizata in colaborare cu institutii si organizatii implicate in imbunatatirea gradului de ocupare din randul acestor categorii.”, a transmis Nicolae Badescu, directorul AJOFM Arges.

Bursa locurilor de munca se organizeaza vineri, 11 noiembrie, cu incepere de la ora 10, la sediul Agentiei Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca Pitesti. “Reamintim ca din bugetul fondului de somaj sunt acordate stimulente financiare angajatorilor care incadreaza in munca astfel de categorii de persoane.”, a mai transmis seful AJOFM Arges.

LASA UN RASPUNS