Bulevardul Nicolae Dobrin, INCHIS traficului rutier! Vezi rutele ocolitoare

0
980

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Piteşti, în data de 17 septembrie 2016 se va desfăşura o competiţie sportivă de automobilism, Raliul Trofeul Argesului (editia a patra), cu restricţionarea traficului rutier pe bd. Nicolae Dobrin după cum urmează:

În data de 17 septembrie, între orele 10.00 şi 17.00 Bd. Nicolae Dobrin din Municipiul Piteşti vă fi închis traficului rutier pe tronsonul cuprins între intersecţia cu bd. Eroilor şi intersecţia cu str. Războieni.

“Conducătorilor auto care circulă pe direcţia cartier Trivale – cartier Exerciţiu le recomandăm ca rute ocolitoare bd. Eroilor, Str. Exerciţiu şi str. Războieni.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.
Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe acostament şi să nu se angajeze în traversarea străzii în zona desfăşurării competiţiei.”, anunta IPJ Arges.

LASA UN RASPUNS