Batranel ATACAT cu un PISTOL cu bile, de propriul vecin, intr-un cartier din Pitesti!

0
544

Un batranel in varsta de 90 de ani a fost atacat cu un pistol cu bile de propriul vecin! Totul s-a intamplat in cartierul Craiovei din Pitesti, in cursul zilei de astazi.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, şi-a atacat vecinul de 90 de ani, trăgând în el cu un pistol cu bile. Totul după ce batranelul, o găsise pe mama agresorului prăbuşită la uşa lui. “Ştiu că îşi bate în fiecare zi mama şi l-am întrebat ce a făcut. M-am pomenit cu el că vine spre mine cu un pistol din acela cu bile din cauciuc şi începe să tragă. Am trei leziuni, la braţ şi în abdomen, dar dacă mă nimerea în ochi, sigur mă lăsa orb.”, a povestit Ghica Rădulescu.

Ca să scape de poliţişti, Ştefan Siladi, de 57 de ani, a minţit că a fost lovit în cap cu bastonul de batranul in varsta de 90 de ani, şi de aceea a tras. Realitatea, este cu totul alta, după cum susţine bătrânul: “Eu abia mă ţin pe picioare, puteam eu să-l lovesc? Am strigat după ajutor, a venit un vecin şi s-a luptat cu el să-i ia pistolul. Cred că atunci s-a lovit cu capul de uşă”. Poliţiştii au deschis o anchetă. Din primele cercetări s-a stabilit că pistolul era un airsoft, neletal.

LASA UN RASPUNS