Baiatul lui Chelu, fostul patron al firmei Alprom Pitesti, implicat intr-un accident MORTAL!

0
4456

Un accident care la prima vedere a parut mai degraba o cascadorie. Un tanar sofer a pierit dupa ce nu a acordat prioritate unei alte masini.

Cine este cel care l-a accident mortal pe Laurentiu, soferul care a murit imediat dupa impact? Constantin Catalin Chelu Jr., in varsta de 19 ani, nimeni altul decat fiul lui Catalin Chelu, fostul patron al societatii Alprom Pitesti SA si detinator al pachetului majoritar de la SC Electroarges SA Curtea de Arges, om de afaceri ce si-ar fi gasit sfarsitul in Iordania, dupa ce a fost dat in urmarire internationala fiind condamnat la 6 ani de inchisoare in dosarul mita in MAI. Constantin Catalin Chelu Jr este unul dintre cei 10 copii ai omului de afaceri, copii pe care ii are cu 5 femei diferite.

In Galati a avut loc sambata un accident mortal, iar soferul vinovat, care nu a acordat prioritate, a murit. Cel care l-a lovit insa, Constantin Catalin Chelu, in varsta de 19 ani, avea viteza mare, martorii spun ca ajungea chiar la 130 km/h.

Masina soferului care n-a acordat prioritate a fost lovita in viteza de un alt vehicul. In urma impactului acesta s-a rasturnat pur si simplu peste primul autoturism si l-a strivit.
“A avut verde si a accelerat, crezand ca o sa-i dea prioritate, cum era normal. S-a auzit frana, apoi s-a vazut cum s-a rasturnat peste Seat si l-a facut praf.”, a spus un martor de la fata locului.

Accidentul s-a petrecut in centrul orasului Galati, chiar in fata Inspectoratului de Politie, pe un bulevard extrem de circulat.

constantin-catalin-chelu

Sursa foto: Internet

LASA UN RASPUNS