Avertizarea METEO este valabila pana marti noapte: Vant, ninsori, racire accentuata

0
748

Informarea meteo este valabila pana marti noapte, la ora 23.00, avertizeaza meteorologii. Toată ţara intră sub incidenţa informării meteo. Vremea se răceşte accentuat. Se vor semnala precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului. La munte va viscoli. Informarea este valabilă de duminică, de la ora 16.00, până marţi la ora 23.00.
Vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse, mai ales la munte, 15-20 l/mp.

În seara zilei de duminică vor fi ploi, dar în noaptea de duminică spre luni (27/28 noiembrie) şi în cursul zilei de luni (28 noiembrie), acestea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde valorile termice vor marca o scădere accentuată.

În noaptea de luni spre marţi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de marţi (29 noiembrie), vremea se va răci în toată ţara. Va ninge şi în regiunile sudice, unde pe arii restrânse este posibil să se depună strat de zăpadă.

Sursa: Gandul.info

LASA UN RASPUNS