AVEREA extraordinara mostenita de fiica regretatului artist Aurelian Preda: proprietati, restaurante in Arges, casa in Capitala

0
3285

Si-a scris testamentul cu doar o zi inainte sa moara. Regretatul cantaret Aurelian Preda si-a lasat intreaga sa avere fiicei, acesta spunand la acea data: “Cea mai importanta fiinta din viata mea merita sa aiba ce am agonisit eu in cariera de cantaret”.

In urma cu trei saptamani, lumea muzicii populare a fost zguduita de o veste tulburatoare! Aurelian Preda, artistul care incanta oamenii cu piesele lui minunate, nu mai era in viata!

Acesta a decedat la Viena Barbatul, la doar 47 de ani, dupa ce multa vreme se luptase cu un cancer nemilos la creier si la pancreas.

“Initial, s-a gandit sa ii lase ceva si surorii lui, insa, dupa ce s-a gandit mai bine, a decis ca fata, Ana Maria, trebuie sa se bucure de tot ce a agonisit el. Apoi, dupa ce a terminat cu actele, a chemat un preot si s-a impartasit”, au dezvaluit persoane de la spitalul vienez.

Ei bine, care este averea de care beneficiaza Anamaria dupa moartea tatalui?
“Aurelian avea banii lui! Era macinat de boala de mai bine de sapte ani, dar a putut sa isi puna deoparte o mica avere. Cantaretul detinea o casa in Bucuresti, in valoare de 180.000 de euro, in plus, avea si restaurante in Arges, pe care le subinchiria si lua sume frumusele de acolo anual. Ar mai fi de adaugat si cateva proprietati, tot in zona argeseana, pe care fata lui, Ana Maria, le va putea valorifica in functie de dorintele ei, cel mai probabil, de anul viitor, atunci cand va implini 18 ani”, au povestit apropiatii artistului pentru WOWbiz.ro.

LASA UN RASPUNS