Au fost prinsi in FLAGRANT! 3 persoane din Arges, retinute chiar ACUM

0
1087

O autoutilitară şi piese auto, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei au fost recuperate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş în urma unei acţiuni de prindere în flagrant organizate pe raza comunei Buzoeşti.

”La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş, au prins în flagrant delict 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui autovehicul cu numere de înmatriculare false.
Cei în cauză sunt bănuiţi că, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie a.c., ar fi sustras de pe raza municipiului Piteşti două plăcuţe cu numere de înmatriculare pe care le-ar fi montat la un autoturism cu care s-ar fi deplasat pe raza comunei Buzoeşti.
Ulterior, aceştia ar fi sustras o autoutilitară încărcată cu piese auto de pe raza comunei Buzoeşti.
Valoarea cumulată a autoutilitarei şi a pieselor auto este de aproximativ 100.000 de lei. Acestea au fost recuperate şi predate persoanei vătămate. Persoanele au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de arestare preventivă.”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Argeș.

Cele trei persoane reținute sunt Sorin Georgian, in varsta de 22 de ani, Ionut Gabriel, in varsta de 30 de ani si Ionut Marius, in varsta de 28 de ani.

LASA UN RASPUNS