Au fost LOVITI si patronii clubului in care a avut loc scandalul! DECLARATIA unuia dintre asociati

0
3527

Dupa cum v-am relatat putin mai devreme, au fost retinute 4 persoane in urma scandalului ce a avut loc pe data de 30 octombrie in cunoscutul club din Pitesti, Epique. Cei 4 retinuti sunt: Alin Alexandru (fratele lui Televijen), Adrian Florin Dinu, zis Gareanu, Dragos Pitigoi, zis Cori, si Bogdan Diaconescu, zis Bolocan. Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore.

Unul dintre cei doi patroni ai clubului, Iulian Pavel, a declarat pentru www.ziarulargesenilor.ro cum s-a petrecut incidentul in localul pe care il manageriaza. Se pare ca este vorba despre o poveste mai veche, existand un “cui” impotriva unui agent de paza al localului, dar si impotriva celuilalt patron al clubului, Irinel, acesta din urma fiind si administratorul unui pub cunoscut din Pitesti, Eden. In urma unor altercatii ce au avut loc in pubul cu pricina, cei patru barbati au avut interdictie sa mai intre in local. De aici si supararea celor patru scandalagii.

“Ei cautau scandal de la inceput. Se legau de orice, insa totul a pornit de la un client, Dan se cheama, pentru ca i-a dat un pumn in gura si a cazut. Si eu si paznicul am intervenit sa linistim lucrurile, insa ulterior au spart si doua sticle si ne-au amenintat ca ne omoara, au strans de gat un paznic de la club. Au dat in mine si in asociatul meu, Irinel. Totul pana la clienti. Eu am intervenit cand am vazut ca au lovit un client.”, ne-a povestit Iulian, unul dintre cei doi patroni ai clubului unde s-a intamplat scandalul, spunand ca exista inclusiv imagini cu intregul incident.

Cele patru persoane retinute vor fi prezentate maine instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

LASA UN RASPUNS