Atmosfera de joc si voie buna la Ziua Comunei Bascov! Oficialitati, in numar mare la sarbatoare

0
699

Bascovenii s-au distrat duminica, pana seara tarziu, la Ziua Comunei Bascov, editia a X-a, la 595 de ani de atestare documentara. Invitati celebri, dar si cantareti din zona Argesului au facut ca atmosfera sa fie una de sarbatoare cu joc si voie buna.

La deschiderea oficiala ce s-a desfasurat dupa ora 17.00 au participat nenumarate oficialitati. De la prefect, presedinte de Consiliu Judetean, parlamentari de Arges si mai multi edili locali, pana la sportivi cu rezultate deosebite, precum inotatorul Robert Glinta, care a concurat la Jocurile Olimpice de la Rio, sportiv care a doborat record dupa record. Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, si-a primit invitatii, i-a urcat pe scena, unde le-a oferit si plachete speciale, dupa care s-a dat startul petrecerii.

Spectacolul muzical-coregrafic a inceput de la ora 14.00, în poiana din izlazul Aninoasa. În prima parte a programului au evoluat solistele de muzică populară Mariana Stan şi Ana Maria Tăbârcă, Ansamblurile folclorice „Floricica” Bârla şi „Argeşelul” Boteni, precum şi Taraful „Doina Cârcinovului” Priboieni şi Ansamblul folcloric „Doina Bascovului”.

De la ora 17.00 a avut loc festivitatea de premiere, pentru ca de la ora 17.30 sa se reia spectacolul, cu momente artistice oferite de „Doina Bascovului”, solistul Gabriel Dumitru şi Corul Veteranilor „Mihai Viteazul” Piteşti.

La ora 20, pe scena bascovenilor a urcat îndrăgitul artist Nicolae Furdui Iancu, grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Bascovului”, pentru ca dupa ora 22.00 sa faca atmosfera artista Anna Lesko, urmata de Sandra N. Dupa ora 23.00 a avut loc extragerea castigatorilor la tombola cu premii.ziua comunei bascov 2016 (83) ziua comunei bascov 2016 (84) ziua comunei bascov 2016 (39) ziua comunei bascov 2016 (23) ziua comunei bascov 2016 (12) ziua comunei bascov 2016 (7)

LASA UN RASPUNS