AȘA își PĂSTREAZĂ copiii în localitate primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe

0
2962

Unitățile de învățământ din comuna Bradu, în reabilitare și modernizare pentru ca în toamnă preșcolarii și elevii să poată învăța în condiții mai bune. Pentru a-și păstra copiii în comună, edilul din Bradu, Dănuț Stroe (foto), a decis că este oportun să se înființeze o grupă cu program prelungit la una dintre grădinițele din localitate, iar dacă vor fi mai multe solicitări, din 2018 va mai înființa o altă grupă unde preșcolarii vor putea fi lăsați la program prelungit.

Grădinița ”Scufița Roșie” a intrat în reabilitare și modernizare, acolo stabilindu-se și realizarea unei grupe cu program prelungit. Se lucrează pentru ca micuții să aibă asigurat de data aceasta un loc de dormit, o bucătărie adecvată, o zonă de mese, etc. ”Cel mai probabil vom opta pentru servicii de catering în asigurarea mesei copiilor. La Grădinița ”Scufița Roșie” avem 3 grupe de copii. Din toamnă vom avea două grupe cu program normal și una cu program prelungit. Dacă va avea succes, și cred că va avea succes, de la anul vom înființa o astfel de grupă și la ”Dumbrava Minunată”, cealaltă grădiniță din comuna noastră.”, a declarat pentru Ziarulargeșenilor.ro Dănuț Stroe, edilul comunei Bradu.

Grădinița ”Dumbrava Minunată” va intra în reabilitare la începutul lunii august, lucrându-se la exterior. De asemenea, curtea unității, unde se află și Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Bradu va suferi modificări. ”Vom avea lucrări la gardul și interiorul curții, parcul de joacă al copiilor, alei, spațiu verde. Investiția din cadrul celor două proiecte, de la ”Dumbrava Minunată” și ”Scufița Roșie” se ridică la suma de circa 3,5 miliarde lei vechi.”, ne-a mai explicat Stroe.

LASA UN RASPUNS