Așa ceva….Dorel în acțiune pe strada Zorilor, în zona Spitalului de Pediatrie Pitești! Lucrări făcute de MÂNTUIALĂ

0
3486

Dorel în acțiune pe strada Zorilor din Pitești. Nici nu s-a uscat bine asfaltul că a și fost din nou spart. Nu de cei care au făcut lucrările, ci de cei de la Gaze, care spun că lucrarea a fost atât de bine făcută încât au fost acoperite gurile de aerisire ale rețelei de gaze, astfel nemaiputându-se urmări eventualele scurgeri.

Angajații Primăriei Pitești au lucrat pentru reabilitarea străzii Zorilor, unde pentru a lărgi puțin zona carosabilă s-a renunțat și la trotuarul de pe un sens de mers, astfel că cei care locuiesc în zonă ies din curte direct pe carosabil. Acum, la circa un an de la lucrare au apărut primele găuri în asfalt. Lucrătorii de la Gaze au făcut ici colo mai multe găuri pentru că atunci când s-a turnat asfaltul au fost acoperite gurile de aerisire ale rețelei de gaze. ”Sunt foarte importante aceste guri și au fost acoperite când s-a lucrat. Trebuie să verificăm dacă sunt scurgeri de gaze”, ne-a explicat un lucrător ce spărgea de zor asfaltul, care printr-o minune încă nu se stricase peste iarnă de la materialul antiderapant.

Ne întrebăm și noi oare ce se întâmpla dacă existau scurgeri de gaze în zonă, în timp ce aceste guri de aerisire erau acoperite? Și de asemenea ce se întâmplă cu aceste găuri în asfalt, care nu sunt deloc de neglijat?

LASA UN RASPUNS