ASA au reusit politistii sa il faca pe acest pitestean sa nu mai urce BEAT la volan!

0
1543

Doar asa au reusit politistii sa il faca pe acest pitestean sa nu mai urce beat la volan! Fiind un pericol pentru cetatenii aflati in trafic, acesta a ajuns dupa gratii, pitesteanul ambitionandu-se sa conduca sub influenta alcoolului.

Pitesteanul a fost arestat, dupa ce a fost prins baut la volan. Are antecedente in ceea ce priveste sofatul sub influenta alcoolului, numai ca de data aceasta a condus si avea si permisul retinut, pentruo fapta similara.

Silviu Ionescu, de 50 de ani, din Piteşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind prins de poliţişti băut şi fără permis. Piteştenaul are anetcedente în sensul că, în martie anul acesta, a fost prins conducând deşi avea o concentraţie de alcool de 1,30 la mie în aerul expirat. I-a fost întocmit dosar penal.

Deşi era cercetat pentru o infracţiune la regimul rutier, Silviu Ionescu a fost prins zilele trecute, conducând fără permis, acesta fiindu-i reţinut încă din luna martie şi din nou, băut. De acestă dată avea o concentraţie de alcool de 0,89 la mie în aerul expirat. Poliţiştii au propus arestarea lui preventivă, doar aşa reuşind să-l facă pe bărbat să nu mai urce la volan.

LASA UN RASPUNS