ASA arata o eleva de nota 10! A obtinut medie maxima la BAC. Ce vrea sa urmeze mai departe

0
1232

Trei elevi au obtinut medie maxima la examenul de bacalaureat, informeaza seful Inspectoratului Scolar Arges, Dumitru Tudosoiu, iar acestia sunt: Lorena Chiran – Colegiul Naţional Zinca Golescu din Piteşti, Dragoş Neacşu – Colegiul Naţional Dinicu Golescu din Câmpulung Muscel şi Adina Maria Radu – Colegiul Naţional I.C. Brătianu din Piteşti.

Adina Maria Radu marturiseste pentru Adevarul.ro ca este o surpriza rezultatul, mai ales ca o buna perioada de timp s-a axat pe materiile la care o sa sustina examenul pentru admiterea la facultate, astfel ca a avut mari emotii la proba de limba romana.

“Am mizat însă pe matematică, disciplina care mi-a placut foarte mult încă din şcoala generală şi unde chiar mă aşteptam sa iau 10”, a declarat eleva de la “Bratianu”. Cat despre biologie, Adina a fost olimpica si nu avea cum sa isi faca griji. Aceasta spune ca cei care doresc sa aiba rezultate deosebite trebuie “in primul rand sa fie atenti la clasa, sa se concentreze pe ceea ce lucreaza si sa se pregateasca serios pentru teste.”.

Intentioneaza sa urmeze Universitatea de Medicina Bucuresti.

Sursa: Adevarul.ro

adina maria radu2 adina maria radu1

LASA UN RASPUNS