Argesul, sub cod Galben de CEATA. Vizibilitate redusa pe A1, dar si pe unele drumuri nationale

0
739

Pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, vizibilitatea este sub 200 de metri din cauza cetii. Circulatie este ingreunata din cauza cetii pe autostrazile A1, A2, A3 si pe cateva drumuri nationale din sudul tarii.

Sapte judete din sudul tarii sunt sub avertizare cod galben de ceata, printre care si Argesul.

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, pe autostrada A2, pe tronsonul Lehliu-Gara – Medgidia, intre kilometrii 65 si 193, vizibilitatea este, in unele zone, sub 100 de metri.

Pe autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti, intre kilometrii 14 si 31, ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

In judetul Giurgiu, vizibilitatea scade sub 50 de metri pe DN6 Mihaliesti – Alexandria, pe DN61, in zona Bolintin, iar pe DN5 Bucuresti – Giurgiu este cuprinsa intre 50 si 100 de metri in afara localitatilor.

In conditii de ceata se circula si pe DN2 Focsani – Bacau, in judetul Vrancea, pe DN51 Alexandria – Zimnicea, in judetul Teleorman, dar si pe DN7 Pitesti – Ramnicu-Valcea, in judetul Arges.

Judetele Ilfov, Teleorman, Arges, Dambovita, Giurgiu si Calarasi sunt in dimineata zilei de duminica sub avertizare de cod galben de ceata, potrivit unei atentionarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

LASA UN RASPUNS