ARGESENI la protest, la Palatul Cotroceni: “Iohaos, suntem la poarta, ne primesti? “

0
319

Peste 3.000 de oameni protestează împotriva președintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, în cea de-a 3-a zi. Luni, mai multi argeseni au mers in Capitala pentru a protesta, iar astazi, din nou, social democratii argeseni au mers la Cotroceni cerandu-i demisia presedintelui Romaniei.

Pe pagina de Facebook a fostului vicepresedinte al Consiliului Judetean Arges, Dorin Marasoiu, a aparut deja o fotografie postata de la miting si are publicat urmatorul mesaj: “Iohaos, suntem la poarta, ne primesti si pe noi, nu suntem romanii tai? Asteptam de ieri, zău așa!”. Au aparut imediat si comentariile pe pagina acestuia de socializare: “Respect! Dorin Marasoiu spala fata generatiei care din generatie in blugi s-a transformat in generatie de slugi la straini.”.
Protestatarii scandează: „Iohannis, nu uita, România nu-i a ta”, „Mincinosule, renunţă la imunitate”, „Jos labele de pe votul meu”, „Iohannis, hoţul şi criminalul ţării”, „Ne este ruşine cu acest preşedinte”, „DNA, fără cucuvea”.

Intr-o postare pe Facebook, tanarul Ionut Olariu, presedinte executiv al Tineretului ALDE Arges, si-a prezentat nemultumirea in ceea ce priveste situatia in care se afla tara la acest moment. “Pace sau razboi? Nu ne vindem tara”, a fost mesajul postat de Olariu la imaginea postata in care acesta era prezent in cea de-a doua zi de protest la Cotroceni, tinand o pancarta in mana pe care scria: “Iohannis, e bun spritul in Malta?”.

LASA UN RASPUNS