Arges. Un liberal IMPORTANT face o miscare neasteptata in prag de alegeri electorale!

0
895

Ramane membru PNL, insa sustine ALDE Arges la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Au avut loc nenumarate discutii aprinse in partid in ultima perioada, iar in final s-a decis sa paraseasca echipa, insa nu si ca membru, pentru ca ar pierde mandatul de primar. Este vorba despre Virgil Baciu, primarul comunei Corbi.

Edilul local sustine ALDE si deja s-a apucat de strans semnaturi pentru formatiunea de partid pe care o sustine in alegerile locale din 11 decembrie.

“Eu am anuntat deja ca nu voi sustine PNL din cauza modului de manageriere a conducerii judetene si nationale si de cum s-a incercat intocmirea listelor pentru Senat si Camera Deputatilor. Voi ramane primar din partea PNL, insa voi munci in folosul ALDE. Mi-a fost greu sa ma despart, mai ales ca am muncit atatia ani in acest partid, mi-am dedicat timp, resurse.”, a declarat primarul Virgil Baciu, spunand ca nu si-a negociat niciun loc pe listele pentru Camera Deputatilor ori Senat, insa a propus proiecte de legi pe care liderii ALDE le-a agreat. alde-virgil-baciu

LASA UN RASPUNS