Arges. Noi informatii privind concursul de angajare in Politie, din sursa externa!

0
2562

Va oferim noi informatii privind concursul de angajare in Politie, din sursa externa, situatie la nivelul judetului Arges. 7 octombrie a fost ultima zi în care persoanele s-au putut înscrie la concursul organizat pentru ocuparea din sursă externă a celor 21 de posturi vacante.

În perioada 3 – 7 octombrie şi-au depus candidatura la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş 261 de persoane, în vederea participării la concurs.

Pentru cele 8 posturi de agenţi de ordine publică în mediul urban, respectiv 2 la Secţia 2 Poliţie Piteşti, 2 la Secţia 4 Poliţie Piteşti, două la Biroul Ordine Publică Câmpulung şi 2 la Biroul Ordine Publică Curtea de Argeş s-au înscris 97 de candidaţi.

Pentru cele 13 posturi destinate încadrării directe ca ajutori şefi de post la posturile de poliţie Bughea de Sus, Căldăraru, Cetăţeni, Cicăneşti, Drăganu, Izvoru, Poenarii de Argeş, Poiana Lacului, Răteşti, Râca, Sălătrucu, Ungheni, respectiv Valea Iaşului s-au înscris 161 de candidaţi.

Pentru postul de ofiţer la Poliţia Oraşului Coteşti – Formaţiunea de Ordine Publică Urban un candidat înscris, iar pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de agent de poliţie, respectiv ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti, s-au înscris 2 candidaţi.

LASA UN RASPUNS