Argeș. Important pentru ELEVI și PROFESORI!

0
1584

Va avea loc pentru al șaptelea an consecutiv. Evenimentul se va desfășura în Pitești, joi, de la ora 10.30, într-un mall din Pitești. Este vorba despre ”Parada Liceelor. Târgul Universităților. Târgul ONG-urilor”, eveniment organizat de Consiliul Județean al Elevilor Argeș.

”CJE Argeș susține, pentru al șaselea an consecutiv, elevii claselor a VII-a și a VIII-a, venind în sprijinul acestora prin organizarea evenimentul ce poartă numele „Parada Liceelor”. Acest proiect are ca scop primordial prezentarea ofertei educaționale a unităților de învățământ liceal din județul Argeș și a climatului de desfășurare a orelor de curs din cadrul acestora, prin intermediul direct al elevilor.
Astfel, în cadrul „Paradei Liceelor” vor fi prezenți reprezentanți ai: Colegiului Economic „Maria Teiuleanu”, Colegiului Național „Alexandru Odobescu”, Colegiului  Național „Ion C. Brătianu”, Colegiului Național „Zinca Golescu”, Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”, Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu”, etc.
În cadrul „Târgului Universităților” vor participa universități de prestigiu din București, precum și Pitești, cu scopul de a demara dorința elevilor de a putea alege din multitudinea de oferte.
De data aceasta, „Târgul ONG-urilor” își propune să ofere tinerilor elevi din județul Argeș mobilizare și posibilitatea de a cunoaște activitatea desfășurată de organizațiile nonguvernamentale din județ, precum și starea potențială  de a interacționa cu liderii acestora.”, au transmis printr-o informare de presă reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor.

LASA UN RASPUNS