Arges. 3 INCENDII in doar 3 ore! Pompierii intervin ACUM pentru stingerea FLACARILOR

0
1510

In aceasta dimineata, pompierii argeseni au intervenit pentru stingerea a trei incendii. Acestia s-au luptat cu flacarile inca de la primele ore ale diminetii, in comuna Cetateni, unde focul a fost lichidat in urma cu putin timp, ulterior a mai fost anuntat un incendiu in Costesti, tot la o locuinta, in cartierul Parvu Rosu, iar acum a fost anuntat incendiu la un fanar in localitatea Ciomagesti.

Aflam de la purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Daniel Baditeanu, ca la casa din Costesti a ars o parte din acoperisul locuintei. Au fost trimise doua autospeciale pentru stingerea incendiului si nu au fost inregistrate victime, iar acum intervin pompierii de la Garda de Interventie nr. 2 Vedea, cu o autospeciala, la Ciomagesti, pentru stingerea focului, fiind in flacari un fanar. La Costesti si in comuna Ciomagesti, pompierii se afla in plina interventie.

Asa cum v-am relatat in urma cu putin timp, incendiul de la locuinta din Cetateni a fost lichidat, unde trei persoane au ajuns la spital cu atac de panic, doi copii si bunica acestora.

LASA UN RASPUNS