Are nevoie de AJUTORUL nostru, al tuturor! Haideti sa ii intindem o mana de ajutor! Adolescentul trece prin clipe CUTREMURATOARE

0
1148

Eveniment caritabil! Ajutati-l pe acest tanar sa treaca peste hopul care la acest moment il impiedica sa aiba o viata normala, ca noi toti. Vrea doar sa treaca cu bine peste toate si sa se faca bine.

Are insa nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, motiv pentru care, in sprijinul acestuia, a fost organizat un eveniment pentru strangere de fonduri, ce se va desfasura in clubul Forever, din Pitesti, joi, cu incepere de la ora 19.30. Invitat special al serii va fi DJ Apple Juice si vor canta urmatorii artisti: Amalia Preda, Cosmina Tudor, Teodora Constantinescu, Stefania Selena si Teodora Simion. Intrarea se va face pe baza unei donatii minime de 35 de lei, iar banii vor fi utilizati pentru tratamentul specializat in strainatate de care are atata nevoie Claudiu Marius Din, adolescentul in varsta de 15 ani diagnosticat in vara acestui an cu Fibrosarcom conventional humerus stang (Cancer osos).

Singura lui sansa este o interventie chirurgicala in Turcia, dar costurile operatiei sunt mult prea mari pentru familia lui. Acestea se ridica la 50.000 de euro, iar pana acum s-a strans o foarte mica parte din bani.
Evenimentul are scopul de a strange fonduri pentru realizarea tratamentului si interventiei chirurgicale cat mai rapid.

“Ma numesc Din Marius Claudiu, am 15 ani si locuiesc in comuna Albota, sat Mares jud. Arges.
La sfarsitul lunii ianuarie a inceput sa ma doara mana stanga. Mergand cu copiii la sanius, am cazut si a inceput sa mi se umfle mana. Pe data de 03.02.2016 am mers cu tatal meu la Spitalul de Pediatrie Pitesti. In urma unei radiografii domnul doctor m-a trimis la Spitalul Judetean Pitesti pentru a face tomograf. Fiind foarte solicitat tomograful si trebuia sa facem programare, am plecat la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu Bucuresti. Domnul doctor ortoped dupa ce mi-a facut toate investigatiile m-a programat pe data de 08.03.2016 pentru o biopsie. Am primit, dupa trei saptamani, rezultatul de fibrom nonosifiant. Atunci domnul doctor m-a programat pe data de 01.06.2016 pentru aceasta operatie de fibrom. In aceasta perioada mana mi sa umflat foarte mult, cand am mers la spital si a vazut domnul doctor si-a dat seama ca diagnosticul nu este corect. Pe data de 01.06.2016 a hotarat sa mai repete o data biopsia. Rezultatul celei de a doua biopsii a fost acelasi ca al primei biopsii, fibrom nonosifant. Domnul doctor fiind convins ca nu este acesta diagnosticul corect ne-a trimis la Spitalul Colentina sa mai repetam analizele. Pe data de 18.07.2016 am mers la Spitalul Colentina pentru a lua rezultatul. Atunci am aflat diagnosticul corect FIBROSARCOM CONVENTIONAL HUMERUS STANG (cancer osos) .
Pe data de 19.07.2016 am inceput sedintele de chimioterapie, cu care voi continua timp de 3 ani. In urma acestui diagnostic am nevoie de o operatie la mana si de sedinte de radioterapie pentru care noi nu avem banii suficienti. Va multumesc!”, a fost mesajul adresat de adolescent celor care doresc sa il ajute in aceasta cauza.eveniment-caritabil

LASA UN RASPUNS